Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Hasznos cikkek

Arany és ezüst ékszereid kiváló minőségű, időtálló és csodálatosan csillogó darabok lehetnek, ha megfelelően gondozod őket. Íme néhány tipp, hogyan őrizheted meg ékszereid eredeti fényét, csillogását hosszú ideig.

A középiskolai és az általános iskolai ballagás közeledtével egyre többen keresnek fel bennünket abból a célból, hogy a végzős számára megtalálják a tökéletes ajándékot.

Szívet melengető pillanatok ezek, hiszen egyszerre látjuk a hozzátartozók arcán a büszkeséget, az örömöt, és egyben az izgalmat, hogy hogyan fog sikerülni a tanév vége, vagy hogy felveszik-e a kívánt intézménybe a diákot. Mindenki szeretné méltóképp megünnepelni egy életszakasz végét, örök emléket ajándékozni, de tapasztaljuk, hogy nem mindig egyszerű az ajándékválasztás, ezért szeretnék az alábbi blogbejegyzésben pár tippet adni.

Ha fülbelövésen gondolkozol, vagy szeretnél kisgyermekednek fülbevalót, ez a cikk Neked szól.

Kinek javasolt a fülbelövés?

Kisbabák, kisgyermekek, kamaszoknak és felnőtteknek, nemtől függetlenül bárkinek, legyen szó első fülbevalólyukról, vagy akár 2. 3. 4. fülbevalóról. A külső fülcimpába bárhová vállalunk fülbelövést, de piercingek elhelyezését nem vállaljuk.
Fontos tudni, hogy 18 év alatt szülői kíséret szükséges. 

De milyen matt? Selyem matt, szálcsiszolt, vagy jégmatt?
Mi a különbség?
Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk milyen felületek közül választhattok, ha nálunk rendelitek meg a karikagyűrűtöket.

Figyelem! Szemetgyönyörködtető és rövid tartalom következik. ;) 

A modern karikagyűrű egyik ismérve a különleges felületkezelés. De túl egyszerű lenne a választás, ha csak egyféle matt létezne. 

Selyem matt: Elnevezését nyilván a selyemről kapta. Sejtelmes, bársonyos hatást érhetünk el vele. Különösen jól áll a kétszínű karikagyűrűknek. 

Homok matt: Letisztult, finom porszerű felület. Mintha egy-egy homokszem 

néha megcsillanna. 

Szálcsiszolt: Azt hiszem ezt nem kell túlmagyarázni. Rendkívül vékony, kis vonalak díszítik a karikagyűrűt. 

Átlósan szálcsiszolt: Ennek nem találtunk jobb nevet :) Olyan mint a szálcsiszolt, csak átlósan húzódnak a vonalak. Szélesebb karikagyűrűkön tud érvényesülni.

Jégmatt: a kedvencünk. Olyan, mintha véletlenszerűen összekarcolták volna az ékszered. Rusztikus és nagyon különleges. Sok karikagyűrűs honlapon jégvirághoz hasonlítják.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy ezek a Chimera Ékszerben használt elnevezések. A megnevezés üzletenként, ill. gyártónként eltérhet. 

Szinte minden vásárlónk felteszi a kérdést és a közösségi médiában, a babás-mamás csevegőfórumokban is rendszeres téma, hogy milyen babafülbevaló lenne az ideális választás.

Ne essünk kétségbe, ha nem tudjuk kedvesünk vagy akár saját magunk gyűrűméretét!
Van pár tippünk, hogyan deríthetjük ki.

Jó pár év tapasztalatát és hasznos információkat foglaltuk össze, így ha Ön karikagyűrű választás előtt áll, érdemes ezzel a cikkel kezdenie!

Tudtad, hogy van egy insta oldalunk? @lilla.ekszerdoboza néven, egy személyes hangvételű oldalon követhetitek nyomon egy ékszerész mindennapjait. Különlegessége hogy nem csak a Chimera Ékszer, hanem partnerüzletünk, a Sempre Ékszer életébe is betekintést nyerhetsz.
Kedvenc ékszerek, kulisszatitkok, "ékszerkisokosok", nyereményjátékok szerepelnek az oldalon.

Kíváncsi lettél? Katt a linkre:
https://www.instagram.com/lilla.ekszerdoboza/