Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Szűrés
Ár (Ft)
10 990 Ft - 39 990 Ft
Szín:
Kapcsoló típusa:
Méret:

Zeades férfi karkötõ

A Zeades prémium férfi karkötőket Monaco szívében készítik. Az exkluzív, egymással tökéletesen kombinálható karláncokat a különböző anyagok kombinációja és a színek harmóniája teszi különlegessé.
A karkötők készítéséhez a legfinomabb olasz bőrt használják, melyet toszkán cserzőüzemekből választottak ki.
A bőr puhaságát, rugalmasságát, finomságát pedig a kemény acéllel egészíti ki, helyenként asványok bolondítják, melyek nem csak a szemre, hanem a lélekre is simogatóan hatnak.


52termék
Raktáron: 1 db
Kapcsoló típusa::
rozsdamentes acél
Méret::
19-20 cm
28 990 Ft
Raktáron: 1 db
Méret::
Állítható 19-21cm
29 990 Ft
 

Ez a különleges kollekció exkluzivitással és egyedülálló stílussal rendelkezik, ami elragadja a tekinteteket.

A Zeades karkötők a különleges anyagok és a színek harmonikus kombinációjával hódítanak. A tervezők gondosan válogatják ki a legfinomabb olasz bőrt, amelyet a toszkán cserzőüzemek kiválóságával állítanak elő. Ez a bőr nemcsak puha és rugalmas, hanem rendkívül finom tapintású is, ami kényelmet és kifinomultságot nyújt viselőjének.

A kemény acél elemek pedig izgalmas kontrasztot teremtenek a bőrrel, amelyek az egyediséget és az erőt képviselik. Az acél részletek precízen kidolgozottak, és néhány modellben ásványok is helyet kaptak, melyek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lélekre is gyengéd hatást gyakorolnak.

A Zeades karkötők valódi műalkotások, amelyek tökéletesen kifejezik az egyéniséget és a stílust. 

Ha vágysz valami különlegesre, ha szeretnél kitűnni a tömegből és egyedülálló stílust képviselni, akkor a Zeades karkötőket Neked találták ki. Hódítsd meg a világot a Zeades varázslatos ékszereivel, és élvezd az elegancia és a minőség tökéletes összhangját!