Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Törtarany felvásárlás és beszámítás

Váltsd értékre megunt vagy javíthatatlan arany ékszereidet!

Az arany nem csak megjelenésével, de értékállóságával is kiemelkedik a nemesfémek közül. Világpiaci árfolyama különösen sokat nőtt az utóbbi időben, így most igazán megéri körülnézni az ékszeres dobozban.
A javíthatatlan, régen nem hordott darabokat nálunk könnyen és gyorsan pénzzé teheted vagy akár egy új ékszerre, ajándékra cserélheted. 

Mi a különbség a felvásárlás és a beszámítás között?

Felvásárlás:
Arany felvásárlás esetén készpénzt kapsz ékszeredért. Hogy pontosan mennyit, az függ a hozott ékszer/tárgy karátszámától és súlyától. Hogy egy ékszerboltban mennyit kapsz az aranyadért az árfolyam és üzletpolitika kérdése. 

Beszámítás: 
Arany beszámítással jobban jársz, hiszen ha nem készpénzt, hanem új arany ékszert szeretnél kedvezőbb áron vásároljuk fel aranyaidat, így mondhatjuk, jobb áron jutsz új ékszerhez. 

Miért nevezzük törtaranynak a használt ékszereidet? 

Üzletünkben nem árulunk használt ékszereket, csak új ékszer értékesítéssel foglalkozunk. Állapottól függetlenül, a hozzánk leadott (felvásárolt vagy beszámított) arany ékszereket így törtaranyként továbbértékesítjük nagykereskedőknek. Ezeket szakszerűen beolvasztják, majd a kötelező hitelesítési eljárásokat követően új ékszerekhez adják el nyersanyagként a az aranyakat.

A törtarany nem csak azért "tört", mert használtak, esetleg sérült ékszerek, hanem mert karátszámtól függően bizonyos arányban ötvözőanyagokat is tartalmaznak, melyektől meg kell tisztítani az aranyat újra felhasználás előtt. 

Miért válassz Bennünket?

  • 50 gramm feletti mennyiségnél egyedi ajánlatot biztosítunk
  • folyamatosan kedvező, napi árfolyammal számolunk
  • tapasztalt ékszer értékbecslő kollégánkkal egyeztethetsz
  • rugalmas és megbízható szolgáltatást nyújtunk
  • több, mint 25 éve működő, magyar, családi tulajdonú cég

Érdeklődj itt:
+36304829000
info@chimeraekszer.hu