Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Szűrés
Ár (Ft)
159 000 Ft - 779 000 Ft
Szín:
Méret:

Drágaköves nyakláncok

A drágaköves nyakláncok a stílus és kifinomultság megtestesítő. Ezek az arany nyakláncok úgy készülnek, hogy a drágaköves medál a lánc része, ezért ennyire finomak és elegánsak. Mindegyik drágaköves nyakláncban ott csillognak a legszebb kövek: gyémánt, smaragd, rubin, zafír, ametiszt vagy topáz. Ne feledd, hogy legtöbb drágaköves nyakláncunk állítható hosszal rendelkezik, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes illeszkedést!

14termék 114

Üdvözöllek a drágaköves nyakláncok különleges világában, ahol a luxus és elegancia találkozik az örökkévalósággal.

Állítható hossz, személyre szabott elegancia

A legtöbb nyakláncunk állítható hosszal rendelkezik, így biztosítva, hogy kényelmesen és személyre szabottan hordhassa viselője. Általában 42-45 cm között állítható a hossz, de a termékleírásban erre minden esetben kitérünk.

Gyémántok csillogása

Az ékességünk központjában a gyémántok csillognak, amik a medálokon díszelegnek. A tiszta, kifinomult csillogásukkal a gyémántok különleges eleganciát kölcsönöznek a nyakláncnak, emelve annak szépségét és presztízsét.

Kifinomult színek tánca

A medálok különböző drágakövekkel gazdagon díszítve varázsolnak el.
Legfőkébb a rubinok, zafírok, smaragdok, rubinok és ametisztek alkotják lenyűgöző palettát, harmonikusan ötvözve ezeket gyémánttal, hogy tovább fokozzák az ékszer érzéki szépségét és egyedülálló stílusát.

Egyedi elegancia drágaköves ráépített medállal

Ezek a gyönyörű darabok a legnemesebb drágakövekkel díszített medálokkal büszkélkednek, amik minden alkalommal ragyogásba borítják viselőjüket. A drágaköves nyakláncokkal kifejezheted egyéniségedet és élvezheted az örök időtlenség érzetét minden egyes pillanatban.

Gyere, engedd, hogy ezek a lenyűgöző ékszerek elrepítsenek egy olyan világba, ahol a kifinomultság és luxus ötvöződik, és az örökkévalóság minden pillanatban érezhetővé válik.