Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Szűrés
Ár (Ft)
39 000 Ft - 87 000 Ft
Szín:

Eljegyzési gyûrûk

Eljegyzési gyűrűink között cirkónia köves szoliter (egy köves) gyűrűket találsz, melyeket eljegyzésre ajánlunk, de bármilyen alkalomra szép ajándék. Legfőbb előnyük, amelett, hogy gyönyörűek, hogy 50-58-as méret között bármilyen méretben megrendelheted. Ha 50-esnél kisebb, vagy 58-asnál nagyobb méretben szeretnéd, akkor pedig keress bennünket és igyekszünk megoldani az igényed.

78termék
 

Az eljegyzési gyűrűk az örökkévalóság szimbólumai, melyek a szerelmet és elköteleződést testesítik meg.
Üzletünkben büszkén kínáljuk az arany cirkóniával díszített eljegyzési gyűrűk széles választékát, melyeket a legkifinomultabb ízlésű vásárlók számára terveztünk.

  • Kivételes minőség és design: Minden gyűrűnket gondosan választottuk a kínálatunkba, hogy tökéletesen illeszkedjen az eljegyzés pillanatához. A gyönyörű arany és ragyogó cirkónia kombinációja magával ragadó látványt nyújt.
  • Színválaszték: Az eljegyzési gyűrűk elérhetőek sárga és fehér aranyban egyaránt.
  • Kiváló minőségű cirkónia: A gyűrűk csillogása és ragyogása a legmagasabb minőségű cirkónia köveknek köszönhető. Ezek a kövek tökéletesen utánozzák a drágaköveket, miközben megfizethetőbb áron érhetőek el.
  • Többféle méret és fazon: Az eljegyzési gyűrűk széles választéka áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa az ideális méretet és formát az egyedi stílushoz.
  • Időtlen elegancia: Az eljegyzési gyűrűk stílusa időtlen és klasszikus, ami biztosítja, hogy évek múltán is ugyanolyan lenyűgözőek és divatosak maradjanak, mint az első napokban.
  • Megfizethető árak: Bár a gyűrűk luxus megjelenést kölcsönöznek, áraink megfizethetőek, így mindenki számára elérhetővé teszik a tökéletes eljegyzés pillanatát.

Válassz bátran az arany cirkóniával díszített eljegyzési gyűrűk közül, és tedd felejthetetlenné az eljegyzési pillanatot szerelmeddel!

Ezek a gyűrűk nem csupán egy egyszerű ékszert jelentenek, hanem valódi jelképei az örökkévalóságnak és az elköteleződésnek. Az eljegyzési gyűrűk hosszú és mélyen gyökerező hagyományokat képviselnek. Ez a gyűrű  szimbóluma a szerelemnek és az elköteleződésnek, melyet a pár életük nagy lépésének tekint.

Az eljegyzési gyűrűknek hosszú és mélyen gyökerező hagyományai vannak, melyek a kultúrák és vallások szerte a világon megtalálhatók. Ez a gyakorlat a múltban is jelentős volt, és a mai napig fontos szerepet játszik az emberek életében.

Az eljegyzési gyűrűk kiválasztása és átadása egy olyan pillanat, mely örökre megmarad mindkét fél számára. Ez a gyűrű a szeretet és elköteleződés erős jelképe, amely általában egyedi és különleges tervezéssel bír, hogy tükrözze a párok egyediségét és személyiségét.

Az eljegyzés pillanata az öröm és izgalom teljes kifejeződése, amely összeköti a párt egy újabb, és még boldogabb jövő reményében.