Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Szűrés
Ár (Ft)
12 990 Ft - 27 990 Ft
Szín:
Kapcsoló típusa:
Méret:

Unique férfi karkötõ


A Unique&Co márka az első divatmárkánk, mely töretlen sikert aratott.
A férfi karkötők bőrből, szénszálból, valamint nemesacélból készülnek. Ezek az időtálló és tartós anyagok garantálják a kiváló minőséget és tartósságot. A nikkelmentes tulajdonságuknak köszönhetően az ékszereket bátran viselhetik azok, akik érzékenyek a fémre, hiszen nem okoznak allergiás reakciót.
Az ékszerek 3 féle méretben érhetőek el - 19, 21 és 23 cm-es hosszal -, így a vékonyabb, az átlagos, és a vastagabb csuklóval rendelkező férfiaknak is kínálnak alternatívát. 


43termék
 

A Unique&Co története 1993-ban kezdődött Németországban.

Az alapítók célja az volt, hogy kiváló minőségű ékszermárkát hozzanak létre a divatékszer piacon, amely kielégíti a minőséget és különlegességet kedvelő vásárlók igényeit. Igazuk lett, hiszen bebizonyították, hogy a divatékszer is lehet jó minőségű termék. Azóta a márka népszerűsége folyamatosan növekszik. Széles választékának köszönhetően mindenki könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A Unique&Co ékszerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, divatosak és egyedi stílusukkal kitűnnek. A márka 1999-ben érkezett az Egyesült Királyságba, ahol azonnal lenyűgözte a vásárlókat a nemesacélból készült ékszerek bemutatásával.

A Unique&Co sikerének titka az innovatív anyagok és technológiák alkalmazásában, valamint a kiváló minőségű gyártásban rejlik. Ezért a márka jelenleg az egyik legnépszerűbb divatékszer márka az Egyesült Királyságban.

A tervezés során modern és innovatív elképzelések valósulnak meg, amelyek a divatot és a tartósságot egyesítik.

A színezett (arany és rozéarany) fém részek PVD bevonattal vannak ellátva, ami szorosan összekapcsolódik az acéllel, így rendkívül tartós felületet