Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Arany ékszerek

Fedezd fel a kiváló minőségű arany ékszerek, arany nyakláncok, arany nyakékek, arany fülbevalók, arany karkötők és karláncok, valamint medálok és betűmedálok hatalmas választékát.
Válassz a kíváló minőségú Chimera arany ékszerek közül, és tegyél emlékezetessé minden pillanatot!

Az arany ékszerek évszázadok óta nem mennek ki a divatból és minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak.

Bár lehetetlenség a teljes árukészletünket bemutatni, itt egy kis ízelítőt kaphatsz, milyen arany ékszerekkel találkozhatsz nálunk, melyeket az ország bármely pontjára kiszállítunk. 

Arany ékszerek – stílusos, klasszikus, modern...most mégis melyik?

A mi válaszunk az, hogy mind a három egyben. Egy arany ékszer lehet egyben klasszikus és modern, és minden esetben stílusos.

Az arany ékszer térhódítása történelmi időkre nyúlik vissza, régészeti ásatások bizonyítják, hogy már őseink is ragaszkodtak arany díszeikhez. Mindegy hogy arany nyakláncot, karláncot, gyűrűt  vagy akár egy arany órát viselünk, az aranysárga kincs mindenki tekintetét oda vonzza és a jólét egyik szimbóluma.

Divat még arany ékszert ajándékozni?

Az arany sosem megy ki a divatból, és értékállóbb mint bármilyen más ajándék. Gondoljunk csak arra, hogy milyen jó érzés tölt el bennünket, ha ránézünk egy szerettünktől kapott arany ékszerre. A nagymamátó kapott vagy örökölt arany ékszert pedig mindenki számára különös értékkel bír.
A klasszikus sárga arany ékszerek mellett választhatunk fehér arany, vagy az újra virágkorát élő rozé vagy más néven vörös arany ékszerek közül is, így mindenki megtalálhatja a hozzá illőt.

Sárga arany, vörös arany, fehér arany - mi a különbség?

Lényegeben csak a szín. Ékszerüzletünben mind a három színű arany 14 karátos, ami azt jelenti, hogy 58,5%-ban aranyat tartalmaz. Magyarországon szinte minden ékszerüzlet ezzel a karátszámmal dolgozik. Az ötvöző anyagok összetétele más a sárga a vörös és a fehér arany esetében. A fehér arany ékszerek gyakran ródium bevonatot is kapnak, mely egy még szebb színt ad az ékszernek, erre a sárga és a vörös aranynál nincs szükség, mert az alapszín is nagyon mutatós.

Arany ékszert a netről?

Miért ne? Egy igazi ékszerbolt és több mint 15 év tapasztalat a garanciánk. Ha elektronikai eszközt vagy ruhát mersz online rendelni, nem vállalsz extra kockázatot egy arany ékszer esetében sem. Az ékszerboltunkban készleten lévő arany ékszerek esetén GLS futárszolgálatunk akár már másnap kiszállítja a terméket, de 2-3 munkanapon belül biztosan kopogtat az ajtódnál az ékszerrel. 14 napon belül vissza is küldheted ha esetleg nem nyerte el a tetszésed, vagy nem jó a méret.