Ékszert a netről? Miért ne?
Két egri ékszerüzletünk és több 100 elégedett vásárló a garanciánk.

Lisa sárga arany kis szívecske fülbevaló
Lisa sárga arany kis szívecske fülbevaló
29 900 Ft

Lisa sárga arany kis szívecske fülbevaló

Lisa sárga arany kis szívecske fülbevaló
Lisa sárga arany kis szívecske fülbevaló
Ez az ékszer már 2 munkanapon belül megérkezhet hozzád.

Ha szeretnéd megtekinteni élőben, az ékszer megtalálható egri üzletünkben.
Mit tartalmaz az ár?
- díszcsomagolást;
- cserelehetőséget: amennyiben nem jó a méret, esetleg nem nyerte el a tetszésed az ékszer, egyszer díjmentesen cseréljük;
- nem utolsósorban szakszerű segítséget.

Ezt a gyermekek számára tervezett, 14 karátos aranyból készült szív mintájú fülbevalót különleges, tekerős stekkeres záródás jellemzi. Ez az egyedi záródás garantálja, hogy a fülbevaló mindig a helyén marad, még akkor is, ha a gyermek aktív játékba vagy mozgásba kezd. Emellett, az alvás során sem kell aggódnia, hiszen a kialakításnak köszönhetően nem fog szúrni, ha ráfekszik.
A szív mintázat különleges jelentéssel bír a gyermekek körében. A szív az érzelmek, a szeretet és az összetartozás szimbóluma. Ez az ikonikus forma gyakran használatos ajándékokban és ékszerekben, hogy kifejezzük a szeretetünket és gondoskodásunkat. A szív minta a gyermek számára is erős üzenetet hordozhat, emlékeztetve arra, hogy szeretve van és fontos szerepet tölt be az életünkben.
Ez a fülbevaló nem csupán gyönyörű és elegáns, de biztonságos és kényelmes is. A 14 karátos arany minősége és tartóssága garantált, hogy hosszú ideig viselhető legyen. Az apró részletekre odafigyelve terveztük, hogy a gyermek kényelmesen és büszkén hordhassa. Adjunk gyermekünknek egy olyan ékszert, amely nemcsak szép, hanem jelentőségteljes is, és kifejezi a szeretetünket és törődésünket.

Amennyiben kérdésed van a rendelés folyamatáról, az ékszerről, tanácsra van szükséged, vagy nem tudod a méretet, keress bennünket elérhetőségeinken!
(mobil: +36304829000; e-mail: info@chimeraekszer.hu)
Várható kiszállítás
2023.12.11
Raktáron :  1 db
29 900 Ft
Adatok
Átmérõ:
4 mm
Finomság:
14 kt
Szín:
sárga
Kapcsoló típusa:
csavarós stekkeres
Méret:
Szárhossz: 8 mm
Cikkszám
JTAG0299