Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Aranytömb, mint befektetési lehetőség

Cégünk befektetési aranytömbök értékesítésével is foglalkozik.

1g-tól 100g-ig, akár raktáron is tartunk befektetési aranytömböket, de nagyobb mennyiség esetén, vagy ha épp kifogytunk, megrendelést is felveszünk.
Az aranytömbök ára mindig napi árfolyamtól függ. Pontos árfolyamért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Milyen aranytömbtöket értékesítünk?

Kizárólag ellenőrzött tömböket veszünk meg és értékesítünk, többek között Argor-Heraus (svájci) és Umicore (belga) tömböket

Rendelkeznek a Svájci Központi Nemesfém Ellenőrző Iroda kereskedelmi, kohászati és bevizsgálási engedélyével. Nemzetközileg elismert LBMA Good Delivery minősítésű gyártó, elbíráló, finomító, és a szövetség tagja. A világ azon 5 nemesfémgyártója közé tartozik, akiket az LBMA kinevezett a Good Delivery tagság feltételeinek vizsgálatára, ellenőrzésére és elbírálására. Akkreditált a londoni (LBMA, LME), a tokiói (TOCOM) és a New-Yorki (NYMEX, COMEX) tőzsdéken.

Miért jó befektetés az aranytömb?

- ÁFA-mentes befektetés

- fizikailag birtokolható

- értékálló

- az arany értéke a világon mindenhol elismert és garantált

- a világon bárhol, bármikor eladható, készpénzre váltható

- az arany értéke hosszú távon stabil

Biztonság
Az értékállóság biztonságot jelent, a nemesfém pedig az egyetlen biztos pontot a vagyon felhalmozásában, mivel segít kiegyenlíteni az árfolyam ingadozásban rejlő kockázatokat. Pénzügyi szakemberek állítják, hogy a befektetések 10-15% -át de akár a magánszemélyek vagyonának és megtakarításainak egy részét is érdemes hosszú távon nemesfémben tartani.

Értékállóság
Nincs a világon még egy olyan befektetési lehetőség, amely hasonló értékállóságot biztosítana önnek, családjának vagy cége számára. A nemesfémek piaci ára rövidtávon ugyan ingadozhat, nagyobb időintervallumot tekintve azonban értékük stabil marad.
Éppen e tulajdonsága miatt fontos tisztasága: jelenleg csak „négy kilences”, azaz a 999.9 ezrelék tisztaságú arany, illetve a 999.0 ezrelék tisztaságú ezüst rudak és érmék számítanak értékálló befektetési nemesfémeknek.

Likviditás
A 995 feletti tisztaságú arany a Föld minden pontján értéket és vagyont jelent, egyetlen világviszonylatban elfogadott, lényegében univerzális fizetőeszköz, amelyet a nap bármely pillanatában, bárhol pénzzé tehetünk, hiszen napi 24 órában kereskednek vele.

Megbízhatóság
Az arany a történelem során mindig a hatalmat és gazdagságot jelentette. Ötezer év alatt sem értéktelenedett el, ma is kompatibilitás jellemzi.

Nemes tartalékok
A pénzügyi válság következtében számos jegybank ismét a sárga fém felé fordult, mert puszta birtoklása is bizalmat szül. Ami a jegybankokra és a kormányokra érvényes, miért ne működhetne az egyes ember esetében is.
A tudatosan tervező szülők, nagyszülők az utódokról és saját magukról való gondoskodás szempontja alapján helyezik el megtakarításaik jelentős részét kisebb-nagyobb arany- vagy ezüsttömbökben.

Stabilitás
Visszatekintve az elmúlt évszázadokra és az átélt pénzügyi és gazdasági válságokra kijelenthető, hogy az arany minden helyzeteben meg tudta őrizni értékét és stabilitását.
A volatilis pénzügyi piac természetes velejárója ugyan, hogy még e nemesfém ára sem képes mindig emelkedő tendenciára, sőt árfolyam ingadozás hosszútávon is elképzelhető. Ám az arany valójában véve egy felfelé ívelő pályán halad.