Ékszert a netről? Miért ne?
Két egri ékszerüzletünk és több 100 elégedett vásárló a garanciánk.

Közlemény

Kedves Látogatóink!

Sajnálatos módon visszaélnek ékszerüzletünk jó hírével, és kuponokat hirdető illetve akcióvadász weboldalak áldozatai lettünk. 

Ezúttal szeretnénk megerősíteni, hogy semmilyen kapcsolatban nem állunk kupongyüjtő weboldalakkal (pl. "ajánlatot.org", "hotdeals.com", "promoprohu.org"), és nem alkalmazzuk az általuk közölt hamis akciókat és kuponokat. Cégünk soha nem kérte közvetítő cégek segítségét kedvezmény kommunikálására, és határozottan elhatárolódunk az említett honlap és egyéb kupongyüjtő weboldalak tevékenységétől.

Elnézést kérünk a hamis kedvezményígéret miatt. Megtettük a szükséges lépéseket, felvettük a kapcsolatot az Európai Fogyasztóvédelmi Központtal, de a nyomonkövethetetlen, jellemzően külföldi székhelyű cégek ellen jelenleg tehetetlenek vagyunk.

Az elkötelezettségünk az átláthatóság, megbízhatóság és ügyfeleink elégedettsége iránt változatlan. A célunk továbbra is az, hogy kiváló minőségű ékszereket és szolgáltatást nyújtsunk reális áron.  Nem felárazással, majd kedvezményadással, hanem széles választékkal, kiváló minőséggel, korrekt alapárakkal és szakértő segítséggel igyekszünk kivívni vásárlóink bizalmát. 

Amennyiben kérdésed vagy aggályod merült fel, lépj velünk kapcsolatba, vagy keresd fel két egri ékszerüzeltünket! Szívesen állunk rendelkezésedre. 

Köszönjük megértésed!

Üdvözlettel: 
A Chimera Ékszer csapata