Ékszert a netről? Miért ne?
2 egri ékszerüzletünk és több száz elégedett vásárló a garanciánk!

Szűrés
Ár (Ft)
16 000 Ft - 140 600 Ft
Kapcsoló típusa:

Arany bedugós fülbevalók

Leggyakrabban keresett termékek üzletünkben az arany bedugós fülbevalók. Népszerűsége nem véletlen, hiszen már elérhető áron nagy meglepetést okozhatunk egy kis ékszerrel. Különösen igaz itt a mottónk: "Nagy boldogság, kis dobozban".
Szaknyelven stekkeres fülbevalónak hívjuk, de nevezhetjük pontfülbevalónak, száras fülbevalónak, sőt van aki ezt nevezi hagyományos kapcsosnak. Mi inkább maradunk a közérthető arany bedugós fülbevaló megnevezésnél. 
193termék
 

Tökéletesen kiegészítinek minden öltözéket, legyen szó fehér arany vagy sárga arany változatról. Válassz az arany bedugós fülbevalók széles választékából, és hódítsd meg a tekinteteket a ragyogó és időtlen ékszerekkel.

Az arany bedugós fülbevalók, vagy más néven stekkeres fülbevalók zárszerkezete rendkívül egyszerű és hatékony. A fülbevaló rögzítéséhez csak egyszerűen be kell dugni a fülbevaló szár részét a fülbe, majd hátulról ráhelyezni a "pillangót".  Ha meghúzzuk óvatosan kezünkkel a zárrészt és nehezen mozdul, akkor jó a zár. Ha ezt nem érzékeli, érdemes felkeresni ötvöst hogy állítson a hátsó záron. A zár kialakítása megakadályozza a fülbevaló elvesztését és meglazulását, így ideális választás mindennapi viselésre is, de ehhez jól szoruló hátsó elem kell. Ezt érdemes gyakran ellenőrizni. Emellett a fülbevaló egyszerű és gyors felhelyezése miatt nagyon praktikus, így nem kell aggódni, hogy sok időt kellene eltölteni a fülbevalók be- és kivételével.

Az arany bedugós fülbevalók kényelmes és biztonságos viseletet nyújtanak. Mi, a Chimera Ékszerben mindannyian nagyon szeretjük ezt a típust és gyakran ajánljuk. 

A stekkeres bedugós arany fülbevalók különleges megjelenésükkel is kitűnnek, mert rengeteg variációs lehetőség van. A kifinomult dizájn és az arany nemesfém ragyogása együttesen adják az elegáns és stílusos hatást, amely bármilyen öltözékkel tökéletesen harmonizál. Az arany bedugós fülbevalók klasszikus megjelenésük miatt időtlenek, és mindig divatosak maradnak, lehetnek akár fehér aranyak, rozé aranyak vagy sárga aranyak. Készülhetnek kisebb, nagyobb fejjel, kővel vagy kő nélkül.